Dátum publikácie 21. 11. 2022 Zdieľať článok

Oznámenie o zmene názvu: Solitea sa mení na Seyfor

Author Seyfor Slovensko, a.s. 1 minúta čítania 0
Náhledový obrázek

Vážení zákazníci, 

je to už viac ako 30 rokov, čo sa začal písať príbeh našej spoločnosti. V súčasnosti zastrešujeme viac ako 30 značiek, zamestnávame viac ako 1 600 zamestnancov, dosahujeme obrat viac ako 130 miliónov eur ročne a počet našich spokojných zákazníkov neustále rastie.

A pretože rozširujeme svoju pôsobnosť na nové globálne trhy, potrebujeme značku, ktorá sa dá používať na celom svete. Preto od 1. decembra 2022 meníme svoju identitu: Solitea sa stáva Seyforom. 

Z právneho hľadiska sa premenovanie uskutoční zmenou obchodného názvu spoločnosti na Seyfor Slovensko, a.s. Rozhodujúcim dňom pro túto zmenu je 1. december 2022.  

Spolu so zmenou obchodného mena meníme aj logo a identitu značky, čo zahŕňa aj zmenu e-mailových adries. Pôvodné e-mailové adresy zostávajú funkčné aj naďalej.

Garantujeme Vám, že táto zmena nebude mať pre Vás, našich obchodných partnerov, žiadne praktické dôsledky a v plnom rozsahu zostanú zachované služby, ktoré naša spoločnosť poskytuje. Všetky obchodné aprávne vzťahy zostávajú vplatnosti aj po zmene obchodného mena. Okrem vyššie uvedenej zmeny názvu spoločnosti, zostávajú v platnosti aj všetky kontaktné údaje zamestnancov.  

Dovoľujeme si Vás zdvorilo požiadať, aby ste vobchodných dokumentoch a ostatných listinách (ako sú objednávky, faktúry, zmluvy a pod.) uvádzali po 1. 12. 2022 miesto Seyfor Slovensko, a.s., už označenie spoločnosti Seyfor Slovensko,a.s., a to bez ohľadu na dátum zdaniteľného plnenia. Tj. primárnym kritériom pre voľbu názvu je dátum vystavenia dokumentu.  

V prípade akýchkoľvek otázok či podnetov sme Vám naďalej k dispozícii na pôvodných miestach a e-mailových adresách.   

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu vzájomnú spoluprácu. 

blank

 

Súvisiace články

Lepší prehľad o podnikaní v mobilnej apke a nová možnosť podpisovania faktúr

03. 04. 2024 2 minúty čítania 2
Prečítať článok

Šablóny dokladov aj v mobilnej aplikácii

27. 11. 2023 2 minúty čítania 1
Prečítať článok