Dátum publikácie 01. 07. 2021 Zdieľať článok

[Novinky v mobilnej appke] Vytvorili sme z nej plnohodnotný fakturačný nástroj a funguje aj zadarmo

Author Seyfor Slovensko, a.s. 2 minúty čítania 0
Náhledový obrázek

Kvôli fakturácii už nemusíte zapínať počítač. Vo vylepšenej mobilnej aplikácii si nastavíte firmu, vytvoríte akýkoľvek doklad od cenovej ponuky až po dobropis a jednoducho zaevidujete úhrady faktúr. Prečítajte si, ako sme zjednodušili fakturáciu z mobilu. 

Odteraz vám na fakturáciu stačí inteligentný mobil s dátami alebo pripojením k wi-fi. Do mobilnej appky iDoklad sme pridali absolútnu väčšinu funkcií, ktoré používate vo webovej verzii iDokladu. 

Rozsah funkcií sa líši podľa toho, aké predplatné iDokladu používate. Používatelia s Prémiovým predplatným ich majú viac než podnikatelia so Základným. 

Ak patríte k používateľom bezplatného predplatného, máme pre vás výbornú správu: po novom je aplikácia so základnými funkciami k dispozícii aj pre vás. 

Výhody mobilnej aplikácie

  • Cenovú ponuku, faktúru či dobropis vystavíte pomocou pár kliknutí napríklad popri čakaní na vlak,
  • všetky vystavené doklady máte uložené na jednom mieste a sú stále po ruke,
  • stačí vytiahnuť mobil a overíte si, či vám klient, s ktorým máte o chvíľku stretnutie, už zaplatil za predchádzajúcu zákazku. 

Obľúbené funkcie mobilnej aplikácie

Medzi novinky v aplikácii patria notifikácie – ak vám napríklad príde úhrada alebo zákaznícka podpora odpovie na vašu otázku, appka vás na to okamžite upozorní. 

V mobilnej aplikácii si nastavíte svoj účet v iDoklade, firmu alebo živnosť. V mobile dokonca spárujete iDoklad s bankovým účtom, alebo nastavíte automatické upomienky – tieto funkcie máte v Obľúbenom a Prémiovom predplatnom. Bez ohľadu na predplatné však už kvôli základnému nastaveniu vôbec nemusíte do webovej aplikácie. 

Ak v iDoklade evidujete aj prijaté faktúry, stačí vám odfotiť QR kód na takom doklade a všetky údaje sa automaticky prepíšu do databázy. 

Appku môžete používať buď v klasickom svetlom režime alebo v tzv. dark mode, ktorý šetrí vaše spojivky aj baterku inteligentného telefónu. 

Vystavíte v mobile prvú faktúru a už vás to nepustí

Mobilný iDoklad funguje na Androide aj iOS. Stiahnite si tú svoju verziu a pusťte sa do fakturácie.

Stiahnuť pre AndroidStiahnuť pre iOS

Súvisiace články

Jednoduchá kontrola párovania platieb a ďalšie novinky

22. 04. 2024 2 minúty čítania 2
Prečítať článok

Lepší prehľad o podnikaní v mobilnej apke a nová možnosť podpisovania faktúr

03. 04. 2024 2 minúty čítania 2
Prečítať článok