Dátum publikácie 20. 02. 2019 Zdieľať článok

[Novinky] Zarábajte odporúčaním iDokladu a pridajte si do kontaktov viac e-mailov

Author Seyfor Slovensko, a.s. 1 minúta čítania 0
Náhledový obrázek

iDoklad využíva 200 000 spokojných živnostníkov a firiem. Odporúčajte ho ďalším používateľom a zarábajte na tom. Odmeníme vás za prvé predplatné, ktoré si nový používateľ zaplatí na základe vášho odporúčania. Prečítajte si februárové novinky v iDoklade.

Odmenu za odporúčanie vám vyplatíme priamo na účet

Odporúčajte iDoklad a za každého nového používateľa získate 10 % z ceny predplatného, ktoré si zaplatí. Odmenu vám vyplatíme priamo na účet, alebo v podobe zľavových kupónov, ktoré využijete pri platbe svojho vlastného predplatného.

Naprázdno neobíde ani nový používateľ, ktorému iDoklad odporučíte. Získa okamžitú 10 % zľavu na ktorékoľvek predplatné.

Postup je jednoduchý.

  • Odošlite pripravený odporúčací e-mail priamo z iDokladu (ktorý si predtým môžete upraviť). Potom už len sledujte, koľko vašich blízkych a kolegov si na základe vášho odporúčania zaplatilo predplatné.
  • Alebo využite unikátny link, ktorý nájdete vo svojom iDoklade a zdieľajte ho na sociálnych sieťach, v diskusiách, či napríklad na svojom webe.

Prečítajte si viac o novom systéme odmien za odporúčanie iDokladu.

Pridajte si do kontaktov viac e-mailových adries

Odosielate faktúry majiteľovi firmy, no zároveň ich potrebuje vidieť vedúci skladu a účtovník? Odteraz si v adresári pri políčku „Ďalší príjemcovia“ môžete nastaviť viac e-mailov, na ktoré sa budú vaše faktúry odosielať.

Ďalší príjemcovia

Viac adries môžete využiť aj pri odosielaní ďalších dokladov, upomienok či cenových ponúk. Pri odosielaní e-mailu sa tieto adresy automaticky vyplnia.

Ako už viete z januárových noviniek, ak odosielate e-mailom faktúry cez odkaz, môžete si v histórii odoslania zobraziť dátum a čas, kedy si príjemca faktúru pozrel.

iDoklad Novinky

Súvisiace články

Lepší prehľad o podnikaní v mobilnej apke a nová možnosť podpisovania faktúr

03. 04. 2024 2 minúty čítania 2
Prečítať článok

Šablóny dokladov aj v mobilnej aplikácii

27. 11. 2023 2 minúty čítania 1
Prečítať článok